Vi är en SRF Auktoriserad Redovisningsbyrå.

Vi tror att livet behöver en balans mellan att tjäna pengar för att leva – och det vi gör för att känna oss levande.

Veen Huis Ekonomi bildades 2011 av Carina och Josephine, under hösten 2017 anslöt även Linda Marie till företaget. Vår vision är att arbeta nära våra kunder och vara lyhörda för var och ens önskemål. Vi arbetar traditionellt med bokföringen och/ eller digitalt – tillsammans med kunden sätter vi upp rutinerna så att det passar varje enskilt företag.

Veen Huis Ekonomi jobbar med att ha förståelse för företagets behov och utifrån dessa komma med förslag som gynnar verksamheten, just därför erbjuder vi er möjligheten till ett skräddarsytt upplägg som passar speciellt för ert bolag. Vi är en SRF Auktoriserad Redovisningsbyrå som arbetar efter rutinregelverket REX som är framtaget av vårt förbund – Sveriges Redovisningskonsulters Förbund.

Auktoriserad Redovisningsbyrå

Att anlita en Auktoriserad Redovisningsbyrå ger hög kvalitet i företagets redovisning, ökade möjligheter till lönsamhet och hög kreditvärdighet. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel som står för hög kvalitet, kompetens och erfarenhet.

Certifierad Affärsrådgivare

En Auktoriserad Redovisningskonsult fungerar som en naturlig rådgivare till sina kundföretag. Med rätt kompetens och starka löpande kundkontakter har konsulten en bra bild av företagets utveckling. En certifiering som lyfter fram landets främsta rådgivare inom redovisning.

Rollen som Auktoriserad Redovisningskonsult omfattar även viktig rådgivning, vilket främst innebär redovisningsnära rådgivning som exempelvis frågor kring rapportering, tolkning av regelverk, skatteplanering och effektiv administration. En Srf Certifierad Affärsrådgivare medverkar i företagets viktiga affärsbeslut i frågor om inriktning, pris och volym, kalkyler över investeringar, budgetering, utformning av vinstdelningssystem och liknande områden som påverkar kundföretagens lönsamhet och likviditet.

Redovisningsbranschen är en förtroendebransch.

Redovisningstjänster får högsta betyg 2019 visar Svenskt Kvalitetsindex kundnöjdhetsstudie som släpptes 18 februari. Verksamheter med Auktoriserade konsulter ligger i topp och drar upp betyget.

Över 330 000 företag anlitar Srf Auktoriserade Redovisningskonsulter. Det innebär att man ofta lägger hela sitt innersta i någon annans händer. Lika blottande och känsligt som att gå till doktorn eller tandläkaren.

Meny